Inge Hegelund

Det siger andre om mig

Her kan du læse hvad andre har skrevet efter de har gjort brug af min hjælp:

Min søn fik hjælp af Inge

Min søn Thor på 12 år har gået ved Inge i 1 år. Inge fandt ud af, at Thor var ordblind, hvilket har haft en kæmpe betydning for Thor og for familien. Thor kunne nu endelig få den hjælp, han har brug for. Thor har fået fået større forståelse for bogstavernes lyde, og han læser bedre. Sidst men ikke mindst har Thor været meget glad for at have en voksen at tale med, som forstår ham. Det har været en rigtig god oplevelse for Thor at gå hos Inge, og jeg kan kun give hende de bedste anbefalinger.

Malene mor til Thor 6. kl.

marts 10, 2016

Tusinde tak

Inge tusinde tak for din venlige og dejlige måde at være sammen med Daniel på. Tak for al din hjælp!! den har været ubeskrivelig:-)

Mvh Pernille

oktober 29, 2015

Inge har en stor teoretisk og praktisk viden

Hvordan kan jeg læse med mit barn? Hvordan gør jeg det sjovt at læse? Hvad skal jeg som forælder være opmærksom på?

Under de overskrifter fortalte Inge om læsning, og hvordan man som forælder kan støtte sit barn og skabe glæde og lyst omkring læsearbejdet.

Inge har en stor teoretisk og praktisk viden og formår at formidle vedkommende og levende. Med mange praktiske og sjove eksempler blev vi introduceret til, hvordan man som forælder kan støtte op om sit barns læseudvikling og inddrage læseaktiviteter i hverdagen.

 

Bente Kjærgaard, Teamleder for Team Læring Lokalbibliotekerne i Århus, Område Nord marts 22, 2015

Inge er meget sød og god til at lave sådan nogle læseting med mig som er sjovt.

Alberte - 2. klasse august 4, 2014

Inge fik Sofia til at tro på sig selv igen

Min datter der har haft meget svært ved at lære at læse, har fået ekstraundervisning hos Inge. Denne undervisning har haft en helt afgørende betydning for hendes læseudvikling. Da hun startede ved Inge, havde hun mistet lysten til at læse, og troede ikke på hun kunne. Det var blevet til en kamp!
Efter kort tid hos Inge begyndte hun at tro på sig selv, og fik mod på at læse igen. Hun har udviklet sig helt utrolig meget over det sidste år, og kan nu læse inden for hendes aldersvarende niveau.
Undervisningen har været meget varieret, og vi har tydeligt mærket, at Inge har en stor erfaring og viden om læsning, samt læseundervisning. Det har været en meget stor lettelse for os som forældre, at mærke vores datter få mod på at læse, og opleve at hun fik nogle sejre med sin læsning. Inges faglige tyngde og meget anerkendende, sprudlende og varme tilgang til vores datter, har betydet alt for os!!

Mor til Sofia (2. klasse) august 4, 2014

Tusinde tak

Vi vil bare sige dig tusinde tak for dit arbejde med Magnus! Du har mødt ham på den fuldstændig rigtige måde, og formået at bygge ham op og flytte ham fagligt.

Anne - mor til Magnus 9. klasse august 4, 2014

Kæmpe forskel

Inge har undervist min søn Stefan siden 1. kl. og indtil han startede på ordblindeefterskole i 8. klasse. Stefan er svær ordblind og måtte kæmpe både med ordblindhed, manglende koncentration, let afledelighed og en svag arbejdshukommelse. Inge har igennem årene opmuntret og motiveret Stefan, så han har øget sine læsestrategier, sin koncentration og troen på, at han kunne lære og læse på et acceptabelt niveau. Inge er fortrolig med de hjælpemidler, som ordblinde benytter i dag, og hun kan støtte brugen af disse.
Inge er specialuddannet lærer med meget stor viden inden for læsning og læsevanskeligheder. Derfor har jeg som mor, følt mig helt tryg i troen på, at Inge kan og vil yde det optimale for, at min søn øger sine forståelse- og læsekompetencer.
Inge har gjort en kæmpe forskel for min søns læseudvikling!

Helle - mor til Stefan august 4, 2014