Inge Hegelund

Gode apps til mit barn

Hvordan finder jeg nogle gode apps til mit barn, hvis vi gerne vil træne bogstav og lyd derhjemme?

Det spørgsmål er jeg ofte blevet stillet af forældre til børn, der skal starte i skole eller lige er startet i skole. Jeg kan godt forstå frustrationen, for det kan være lidt af en jungle at finde de gode apps.  Derudover  kan man også hurtigt få brugt mange penge på noget, som ikke fungerer.

Derfor vil jeg gerne give disse apps mine anbefalinger.

Knæk læsekoden (træner bogstav navn, form og lyd)

lyt og læs (dette spil øver alfabetet, og ordlæsning)

læseguld ( træner de første lyde i ord)

Dino Martin (her sætter man lyde sammen til små ord.  Stemmen er godt nok lidt irriterende)

Den første læsning (dette spil kræve et uni-login fra skolen)

God fornøjelse